Severus.hr šalje sve pakete ekspresnom dostavom (In Time i GLS) na cijelom području Republike Hrvatske. Dostava se najčešće izvršava u roku 1-3 radna dana od izvršene narudžbe.

Za narudžbe čija je vrijednost manja od 140 € (1.054,83 kn) naplaćuje se cijena dostave  5 € (37,67 kn). Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, cijena dostave će biti uvećana za 2 € (15,07 kn) te će iznositi 7 € po narudžbi.

Ukoliko iznos narudžbe iznosi više od 140 € (1.054,83 kn) dostava se ne naplaćuje, neovisno o načinu plaćanja.

Način dostave i dostavna služba

Dostavljačka služba In Time dostavlja sve pakete na kućnu adresu kupaca ukoliko je izabrana opcija plaćanja pouzećem.

Prilikom dostave In Time službom na vašu adresu, paket može preuzeti bilo tko od osoba na adresi dostave (ne mora biti naručioc). Ukoliko dostavljač ne pronađe nikoga na adresi, kontaktirat će Vas na broj telefona/mobitela kako bi se dogovorili o novom terminu dostave, zato Vas molimo da ostavite kontakt broj prilikom narudžbe.

Dostavljačka služba GLS dostavlja sve pakete na kućnu adresu kupaca ukoliko je izabrana opcija virmanskog plaćanja.

Prilikom dostave GLS službom na vašu adresu, paket može preuzeti bilo tko od osoba na adresi dostave (ne mora biti naručioc). Ukoliko dostavljač ne pronađe nikoga na adresi, kontaktirat će Vas na broj telefona/mobitela kako bi se dogovorili o novom terminu dostave, zato Vas molimo da ostavite kontakt broj prilikom narudžbe.

Sve proizvode iz naše ponude moguće je naručiti dostavom na vašu adresu.

Isporuka paketa

Narudžbe zaprimljene / uplaćene radnim danom do 12h biti će najčešće poslane u roku 24h, a dostavljene u roku 1-3 radna dana.

Za narudžbe na udaljene otoke ili izolirana mjesta dostava u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana).

Ukoliko neki od naručenih artikala nemamo odmah na stanju, kupac će zaprimiti e-mail o statusu, roku isporuke (max. 5 do 7 dodatnih dana) i dobiti izbor prihvaća li ili ne taj rok. Ukoliko ne prihvaća, povrat uplate će odmah biti izvršen na račun s kojeg je zaprimljena.

Naknadna promjena adrese dostave je moguća, kontaktirajte nas i preusmjerit ćemo paket na drugu adresu.

Ako paket s naručenim proizvodima ne stigne u očekivanom periodu (1-3 radnih dana od narudžbe ili 3-5 radnih dana za otoke i izolirana mjesta), pošaljite nam e-mail na info@severus.hr kako bi poduzeli potrebne mjere.

X